Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@15:13:17 GMT

افزایش 500 میلیارد ریالی سرمایه شرکت دانا

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۴۸۴۱۶

مدیرعامل شرکت بازرگانی دانا اعلام کرد: افزایش سرمایه شرکت به 500 میلیارد ریال و دریافت چند گواهینامه و نمایندگی از شرکت‌های بین‌المللی از اهم عملکرد این شرکت است.

به گزارش پول نیوز به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، رضا شهرابی گفت: گواهینامه ایزو 9001 از شرکت URS انگلستان در سال جاری دریافت شد که باعث افزایش اعتبار شرکت در مراودات بین‌المللی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: همچنین اخذ نمایندگی الکترودهای گرافیتی مورد مصرف در کارخانه های فولادی از شرکت هواری کربن نیومتریال چین، اخذ نمایندگی الکترودهای مورد مصرف در کارخانه های فولادی از شرکت های سیهای کربن چین و واردات موتورهای آسانسور از شرکت زیلابگ آلمان و شرکت بلولایت درایو تکنولوژی چین از دیگر اقدامات امسال است.
به گفته شهرابی، خرید 290 هزار تن سنگ آهن برای تهاتر با گندله، تامین 30 هزار تن گندله برای شرکت احیا استیل فولاد بافت و انعقاد قرارداد یک ساله تامین ورق فولادی به ارزش 1000 میلیارد ریال بخشی دیگر از عملکرد شرکت بازرگانی دانا است.
وی ادامه داد: عملیات تجاری شرکت در سال 1399 که همزمان با سال دوم فعالیت بود، در چندین بخش زیر شکل گرفت که از جمله آنها افزایش سرمایه شرکت برای تامین نقدینگی مورد پروژه‌های بازرگانی بود که تیر ماه 99 به اتمام رسید و سرمایه شرکت به مبلغ 500 میلیارد ریال افزایش یافت.
شهرابی، فروش شرکت گروه بازرگانی گردشگری دانا در سال 99 را بیش از 3081 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: ورود به بازرگانی زنجیره فولاد شامل سنگ آهن، گندله آهن اسفنجی، شمش، میلگرد، تیرآهن، ورق از نیمه دوم سال 1399 آغاز و همچنان جزو الویت‌های اولیه شرکت است.
وی افزود: شرکت بازرگانی دانا در سال 99 برای شرکت های تابعه گروه مالی گردشگری اقداماتی همچون تامین بیش از 25 هزار تن شمش مورد نیاز شرکت مجتمع فولاد صنعت بناب ، تامین 120 تن الکترود گرافیتی مورد نیاز شرکت مجتمع فولاد صنعت بناب به صورت واردات مستقیم از کشور چین ، تامین 30 هزار تن گندله مورد نیاز شرکت احیا استیل فولاد بافت، تامین کلیه مواد مصرفی و قطعات مورد نیاز وارداتی شرکتهای گروه مالی گردشگری بخصوص هلدینگ صنعت و معدن ماهان و تامین 1600 تن میلگرد بخش خصوصی را انجام داده است.
وی افزود: این شرکت آمادگی دارد با توجه به زیرساخت‌های به وجود آمده نسبت به تامین تمام مواد اولیه کارخانه‌ها، پروژه‌های ساختمانی و عمرانی با منابع مالی خود و به صورت مشارکتی اقدام کند. از این رو مدیران واحدها انتظار می‌رود نسبت به ارجاع امور بازرگانی خود بخصوص فعالیت های بازرگانی خارجی به این شرکت اقدام کنند چون موجب کاهش هزینه ها و شفافیت در فعالیت های خرید و فروش می‌گردد.
شهرابی با اشاره به تاثیر تحریم‌های ظالمانه در افزایش قیمت تمام شده و زمان‌بر بودن فعالیت ها گفت: با ایجاد شبکه شرکای تجاری خود در حوزه بازرگانی تمام خواسته‌های مشتریان را برآورده می کنیم و برای برون رفت و روان‌تر شدن امور بازرگانی به طور مداوم در حال گسترش شبکه شرکای تجاری خود هستیم.
وی مهم ترین برنامه شرکت بازرگانی دانا در سال 1400 را افزایش حجم فعالیت با شرکت های هلدینگ گسترش صنعت و معدن ماهان وابسته به گروه مالی گردشگری ذکر کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: افزایش سرمایه شرکت دانا افزایش سرمایه شرکت بازرگانی دانا پول نیوز شرکت بازرگانی دانا گروه مالی گردشگری میلیارد ریال سرمایه شرکت مورد نیاز هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۸۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادایران در راستای اقدامات خود برای ترویج فرهنگ وقف فناورانه و افزایش مشارکت مردمی در رونق اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین در راستای هم‌­افزایی با نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور و استفاده از ظرفیت سامانه‌های تامین­ مالی جمعی خیریه بخش خصوصی، اقدام به عقد توافق­‌نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره) و سه شرکت دانش بنیان و فناور فعال در این زمینه کرده ­است.


مراسم اعطای این توافق‌نامه‌ها با حضور حبیب ­الله آسوده، معاون توسعه مشارکت­‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره)، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست­ جمهوری، عبدالمجید مرشدی، مدیرکل دفتر تامین­ مالی و توسعه سرمایه­ گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و همچنین سه شرکت قاصدک سامانه، مجمع ترنم صبح ­سپید عام­ المنفعه و بنیاد جهادی مهرالرضا (ع) عام ­المنفعه در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

حمیدرضا شکری دستیار مردمی‌سازی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست­ جمهوری در ابتدای این نشست، گفت: رویکردی که از ابتدای دولت سیزدهم در دستور کار معاونت علمی قرار گرفت، مسئله «نوآوری فراگیر» بود و هدف از این رویکرد انتقال توانمندی ­های زیست بوم فناوری از طرق مختلف به جامعه است.

شکری ادامه داد: از سال ۱۳۹۲ که قانون حمایت از شرکت ­های دانش‌­بنیان کلید خورد تا به امروز جهش قابل توجهی را در رشد شرکت­های دانش‌­بنیان، فناور و خلاق پیش رو داشته ­ایم. از ۵۵ شرکت دانش‌­بنیان به ۱۰ هزار شرکت دانش‌­بنیان رسیده ­ایم و پس از شش سال حمایت از شرکت­‌های خلاق امروز شاهد فعالیت بیش از دو هزار شرکت خلاق هستیم و چیزی حدود ۱۲ هزار شرکت فناور در کشور مشغول فعالیت هستند که البته به تمام این موارد می‌­توان توانمندی نخبگان را هم اضافه کرد.

وی افزود:  برنامه ملی آبادیران، اساسا با یک چنین دغدغه ­ای (بهره­ گیری از توانمندی­‌های زیست بوم علم و فناوری برای محرومیت ­زدایی) کلید خورد و در این راستا سامانه تامین ­مالی جمعی آبادیران سال گذشته ایجاد و امسال با رویکرد جامع تری وارد میدان شده ­است و طی آن می­ کوشیم تا عرصه را برای جمع ­آوری کمک ­های مردمی در بستری مجازی و آنلاین فراهم کنیم.

شکری در ادامه بیان کرد: نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت، گروه ­های جهادی و مردمی هم می­ توانند در این سامانه تعریف پروژه کنند و معاونت علمی به این پروژه‌ها اعتبار بخشی کرده و بستر لازم جهت کمک دانش‌بنیان­‌ها به رفع نیازمندی ­های مناطق کمتر برخوردار را فراهم می ­کند.

مدیر برنامه ملی آبادیران درباره این توافقنامه توضیح داد:  در توافق­نامه ­ای که امروز با کمیته امداد امام­ خمینی (ره) امضا کردیم، مقرر شد تا این نهاد در کنار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از آن دست طرح ­هایی که در راستای ماموریت­ هایش قرار می ­گیرد، حمایت کند.

شکری در خصوص قابلیت ­های این سامانه تامین­ مالی گفت: این سامانه، متصل به سامانه‌های تامین ­مالی جمعی شرکت ­های دانش‌بنیان است و زمینه را برای به کارگیری توانمندی­‌های دانش‌­بنیان به حل مسائل اقشار کمتر برخوردار و مناطق محروم و همچنین تحقق شعار سال که همان جلب مشارکت مردم در حل مسائل کشور است، تسهیل می‌­کند.

در ادامه این نشست، عبدالمجید مرشدی، مدیر کل دفتر تامین ­مالی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری  گفت: اکنون پس از دو دهه از عمر زیست ­بوم فناوری و نوآوری وقت آن رسیده ­است تا ماحصل این دو دهه تلاش خود را در عرصه اقتصاد و تولید ناخالص ملی عرضه کند.

مرشدی ادامه داد: سکو‌های تامین­ مالی از جمله اقداماتی است که می­‌تواند زمینه این اثرگذاری را تسهیل کند.

وی افزود: از رهگذر اقداماتی که در برنامه ملی آبادیران رقم خورد، فرهنگ­سازی خوبی در حال انجام است و می­ تواند به مثابه الگو و مدلی در دیگر عرصه تسری یابد و طرح ­ها وارد بحث­‌های پلتفرمی­ شود و مردم بتوانند در حل مسائل کلان کشور مشارکت کنند.

حبیب‌الله آسوده، معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام ­خمینی (ره)، در ادامه این نشست بر جایگاه  زیست بوم علم و فناوری در حل مسائل کلان کشور تاکید کرد و با ارجاع به بیانات مقام معظم رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در یکی، دو سال گذشته بر دانش‌­بنیان کردن کسب و کار‌ها تاکید بسیار داشته و شاهد این امر، محوریت شعار سال در سال­‌های گذشته است.

وی  ایجاد ارزش، مشارکت مردم و دانش‌بنیان شدن اقتصاد را سه ضلع اساسی توافق­نامه تامین ­مالی دانست و افزود: محصول این توافق­نامه بی‌شک آبادی ایران و کاهش فقر و نابرابری ­ها است.

معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام ­خمینی (ره) در پایان به دو رویکرد کمیته امداد امام­ خمینی در عملیاتی کردن این توافق­نامه اشاره کرد و گفت: پای­ کار آوردن مشارکت مردم و ترویج فرهنگ زکات مسئله ما است که می­ کوشیم تا با همت مردم و پشتیبانی معاونت علمی این مهم را به انجام برسانیم.

آسوده اضافه کرد: توافق با سامانه‌های تامین ­مالی جمعی محدود به این سه شرکت نبوده و سامانه‌هایی که تمایل به همکاری با سامانه تامین مالی جمعی آبادیران دارند، می‌توانند با دبیرخانه برنامه ملی آبادیران تعامل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد