Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری صندوق بازنشستگان فولاد در سفر به استان کرمان، شرکت «معادن اسفندقه» را مورد بازدید و ارزیابی قرار داد.

علی بابایی در نشست مشترک با اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت معادن اسفندقه اظهار کرد: با توجه به ماموریت این هلدینگ در راستای ارزش آفرینی برای دارایی های صندوق بازنشستگی فولاد و همچنین ارزش آفرینی دارایی کارکنان و سهامداران این شرکت به ویژه سهامداران حقیقی که عمدتا از قشر زحمتکش جامعه کارگری هستند، برنامه های تحولی در جهت افزایش درآمدها و سودآوری شرکت برای سال ۱۴۰۱ پیش‌بینی شده که از این پس فعالیتهای اکتشاف،تولید، استخراج و فروش بصورت مستمر مورد بررسی و پایش عملیاتی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز امیدواری کرد: با حمایت های همه جانبه فنی، علمی، مدیریتی و مالی هلدینگ سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی فولاد در سال جاری کلیه برنامه های تحولی این هلدینگ، بایستی تحقق یابد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی فولاد تاکید کرد: نقشه راه این شرکت بودجه مصوب آن بوده و مغایرت های نامساعد از این بودجه به هیچ وجه قابل قبول نخواهد بود و مغایرت های ایجاد شده در سه ماهه اول سالجاری باید در دوره های بعد جبران شود.

بابایی ابراز کرد: عملکرد سه ماهه اول شرکت «معادن اسفندقه» مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته و علل مغایرت‌های نامساعد شناسایی و تکالیف مربوطه مشخص شده است که هیئت مدیره و مدیرعامل این شرکت باید آن را به نحو احسن به اجرا درآورند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی فولاد خاطر نشان کرد: مهمترین پروژه توسعه ای این شرکت که می‌تواند موجب افزایش چند برابری درآمدهای شرکت شود، پروژه ایجاد کارخانه فروکروم اسفندقه است.

به گزارش ایسنا، برنامه‌های توسعه ای، میزان تولید و فروش، میزان درآمد عملیاتی، نحوه ارزیابی و انتخاب پیمانکاران، وضعیت پروانه های بهره برداری، بهینه سازی منابع انسانی، وضعیت پرونده های حقوقی، وضعیت و میزان حساب های دریافتنی از موارد مهم دیگر نشست مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت معادن اسفندقه با مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگان فولاد بود که مورد توجه ویژه قرار گرفت و تکالیف مربوطه مشخص و به مدیران این شرکت ابلاغ شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی فولاد اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی کارخانه فروکروم صندوق بازنشستگی فولاد سرمایه گذاری صندوق معادن اسفندقه مدیرعامل شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۹۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • تحقق پیش‌بینی هفته قبل: 1000 مورد به آمار کارخانه‌های احیایی در یک هفته اضافه شد
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳